21.10.2021 г.

Pinkpanda haul vol. 3,1415926 :)

Здравейте мили читатели на моите небивалици.Днес съм тук,за да ви покажа малко красоти,малко цвят и да разгледаме какво ново има в необятния свят на грима.


Както винаги,всичко започна с жена и сайт за пазаруване...И,е,знаете как продължава историята. :D Понеже си имам точно определени фаворити,за пореден път се спрях на сайта на Пинкпанда.Имат огромен набор от всякакви причудливи и цветни нещица,още познати като  червила,палитри,сенки,четки,маски,бронзанти и пр...Каквото ви дойде наум,свързано с грим и козметика те го имат.Никога не спират да ме изненадват с необятността на продуктовия асортимент и разнообразие.Все едно влизате в черна дупка,хаха,въпроса е с колко damage ще излезете,разбира се.:D 


Нека,сега,ви покажа с какво ще се забавляваме,пардон..Оцветяваме. :) 






 



 



Така.Освен че за пореден път се олях,искам да ви изкажа задоволството си от факта колко добре са опаковани продуктите.В днешно време с "внимателните" куриерски фирми,възможността нещо да остане непокътнато си е цяло постижение.Един-единствен път съм имала проблем със счупен продукт от сайта,а съм поръчвала десетки.Благодаря на милите хора,които опаковат.Вие сте съкровища!







Започваме с двете вечни класики - черна спирала и жълта очна линия. :D 


Wibo Fitfreak Sweat Proof Mascara - Обичам всякакви спирали,няма да си кривя душата.Особено,когато е черна като нея. :) Майтапа настрана, препоръчвам ви я.Четката е страхотна,точно моят любим вид.Гумена,с малки издадени "зъбци" за разделяне,извиване и очертаването на миглите ви.Спиралата наистина Не помръдва от очите цял ден,не се размазва,не се рони,не се чувства неприятно тежка върху клепача.За цената си е удивителна.

Цена - 3,50 лв,right ? Fuckin insane :D

Revolution Neon Heat Coloured Liquid Eyeliner - Lemon Yellow - Много обичам жълт цвят,от години,да!,години,търся патешко жълто червило и патешко жълта очна линия.Тъй като пълно щастие няма,открих само очната линия,засега,но пък каква очна линия,дами и господа.Невероятна е.Красива,наситена,дълготрайна,ефектна.Писеца е учудващо  удобен,обожавам го.Знам че това са много силни хвалебствени думи,но наистина съм очарована от качеството на конкретния продукт и ви го препоръчвам.


Цена - 9,09 лв









I Heart Revolution Donuts Berry Jam Eyeshadow Palette - Не зная кой от вас обича сладко,но тази опаковка е страхотно...смешна.Аз сладко не обичам,да,има и такива хора,но опаковката ме спечели честно казано.Много свежа и готина идея.Палитрата сама по себе си има прилично качество за хора,които обичат лек грим и начинаещи.Аз не съм недоволна от нея,със сигурност,но преди да решите да атакувате тази палитра,първо проверете по-големите на марката,защото,повярвайте ми,ще останете възхитени.


                                                                    Цена - 7,82 лв







I Heart Revolution Heartbreakers Shadow Palette - Mystical - Отново страхотна идея и сладък дизайн..Палитрата е много по-наситена от "поничката" горе.Красиви студени цветове се преплитат един в друг,за да можете да пресъздадете мистиката на есента.Пък и защо не? Сенките са доста добри,съчетанието на цветова гама ме кара да бъда малко по-разчупена за нови идеи.Не се разпрашват,стоят страхотно и придават особено обаяние на всеки поглед.Препоръчвам тези малки сладурчета. :)


                                                                     Цена - 7,82 лв






I Heart Revolution Heartbreakers Shadow Palette - Courage - И ето я следващата палитра,сякаш излязла от света на Луис Карол,отново е страхотна.Това са компактни палитри,които можете да носите навсякъде с вас за лек ретуш,ако се налага.Не заемат много място и се усещат стабилни,така че да не се счупят при досег с друга вещ от вселената на чантата ви.Цветовете са супер наситени,топли и придаващи по-младежки вид за по-тъмни очи например.Мен лично ме спечели жълтия цвят,ах това жълто. :) Препоръчвам палитрата за хората,които обичат по-момичешки и невинен поглед. ;p 

                                                                   Цена - 7,82 лв








I Heart Revolution хайлайтър - Fruity Highlighter - Banana - Другата ми голяма страст,освен палитри и червила са хайлайтрите.Това е просто задължителна част от моята рутина.Обожавам ги и сутрин ,когато се гримирам изпитвам истинско удоволствие да нанеса възможно най-заслепяващият,който съществува.В света в който живеем е толкова ценно да намерим нещо,което ни прави щастливи,ако ще това да е хайлайтър,игри,или каквотo хоби е възможно да има човек. :) Вие как мислите? Самият хайлайт е много фин,стои на кожата,сякаш е стъклен,все едно има мокър ефект.Много ми харесва това че мога да сложа няколко различни тона,или да направя един цвят от всичките.Препоръчвам туй бижу с две ръце.

                                                  

                                                               Цена - 7,79 лв







Wibo Doll Case Baked Blusher & Shimmer (CE309) - Този продукт е с двойнствена природа,защото съчетава в себе си две неща - руж и хайлайтър,хаха.Ружът е страхотен малинов цвят с елегантен отблясък за страните,а хайлайтъра наподобява горния като ефект.Сякаш е стъклен,същевременно стои много красиво и фино.Препоръчвам ви и този продукт,ех,не мога да скрия пристрастията си,но нали това е целта на всичко това :) Да покажем малко красота,да внесем цвят в забързаното ежедневие,и може би,тук-таме,някоя усмивка на нечие лице. :)

                                                                                 
                                                                            Цена - 5,86 лв

Приключваме с доказателствената част от поста ми,хаха.Изпращам всички вас с пожелания за много усмивки и не забравяйте,въпреки всичко казано,красотата не е в мазилата.Тя извира първо отвътре,всичко останало е полъх от вечността.Тя е навсякъде около нас.Тя е в нас! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Lollipop Cosmetics Review

2022 Здравейте мили приятели.Започвам 2022 в блога с много красиви придобивки, подарени за рожденият ми ден.Всичко е от сайта на Лолипоп Коз...