23.03.2017 г.

WET N WILD

Здравейте прекрасни,как сте? За днес съм ви подготвила няколко продукта на марката Wet N Wild. :) Реших да пиша за тях,защото останах очарована от качеството на продуктите,особено на единия.. <3 Марката се води по-бюджетна в Сащ и е дрогерийна.Известна е с това че повечето продукти са много качествени..и супер достъпни като цена.




Това са продуктите,за които ще говорим.




WET N WILD Coverall Pressed Powder - Fair - 8,90 лв



Това е,както виждате,пудра за лице - пресована.Много фино смляна е,мекичка и приятно кадифена на допир.Покритието й е средно към плътно,като върху кожата почти не се усеща,но е малко брашнена.След първоначалния супер бял цвят,пудрата някак се адаптира към цвета на кожата.Към компакта има и гъбичка за нанасяне,която всъщност е доста удобна (което е учудващо).Пудрата е дълготрайна,но след няколко часа,при по-суха кожа се събира във фините линии,около носа,на брадичката....За да нямате такива проблеми нанасяйте база винаги,както и хидратирайте много кожата.




WET N WILD Dual-Ended Contour Stick - Light/Medium - 12,99 лв






Този продукт е коректор -стик- и всъщност беше едно мини предизвикателство за моята особа.Купих си го поради факта че исках да си имам истински коректор,тъмна и светла част ,който да е кремообразен и под формата на стик.Продукта е много лесен за употреба,но не бих казала че се блендва много бързичко,което ако трябва да бързате,не е приятно.Цвета на контура ми харесва,защото не е нито оранжев,нито пък сив.За моята светла кожа е идеален.Цвета на коректора,обаче откровено не ми харесва.Твърде светъл е,почти бял,като е с розов подтон.Като цяло,идеята на продукта е добра,но не и самият продукт.Поне на мен не ми харесва частта с коректора.За сметка на това ще ползвам контуриращия цвят с огромен кеф.



WET N WILD Eye Shadow Palette - Comfort Zone - 15,90 лв






  

Тази палитра е една от най-известните на марката.И има защо.Цветовете са много пигментирани,наситени и лесно се работи с тях.Същевременно с нея можете да постигнете и лек ежедневен грим,и вечерен,дори и по-цветен,ако желаете.За мен нещата не свършат дотук обаче.Последният цвят е прекрасен и дуохромен.Цветовете са перлени,като някои съдържат малко повече глитър.Самите сенки се усещат сякаш работите с масло,приятни на допир.Можете да ползвате сенките и без база и отново да имате чудесен резултат.Препоръчвам много палитрата,съотношението качество цена е направо невероятно,и няма да съжалявате и за миг за избора си.




Това е от мен мили мои,надявам се да ви бъде интересно. <3

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Lollipop Cosmetics Review

2022 Здравейте мили приятели.Започвам 2022 в блога с много красиви придобивки, подарени за рожденият ми ден.Всичко е от сайта на Лолипоп Коз...